Riko

Starck with Riko

Philippe Starck, svetovno priznani oblikovalec, je za Riko ustvaril koncept modularne hiše. Pri Riko so agencijo Arih izbrali, da pospremi grafične elemente za promocijo tega projekta, ki premika meje bivanja.

Za podjetje Riko smo v letu 2015 oblikovali vabilo na dan odprtih vrat za hišo P.A.T.H., ki je plod sodelovanja med preiznanim oblikovalcem Philipom Starckom in Riko hiše. Oblikovani materiali sledijo izčiščenim funkcionalnim smernicam, ki jih postavlja že sama oblika hiše.

Elementi akcije: vabilo

VABILOStarck with Riko

P.A.T.H. by Starck with Riko

Za novo linijo Riko hiš P.A.T.H., ki jih je oblikoval veliki Phillipe Starck, smo pripravili predstavitveno brošuro, prodajne kataloge, spletno stran ter dizajn sejemskega prostora na sejmu Milano Fair.

P.A.T.H. predstavlja izjemno inovacijo v zasnovi in gradnji vrhunskih hiš: narejene so iz modularnih elementov, so dostopne, tehnološko izjemno napredne in ponujajo topel dom - z vizijo velikega oblikovalca Starcka, ki ima posluh tako za celoto kot za najmanjše detajle.

Elementi akcije: brošura, prodajni katalogi, sejemska predstavitev, spletna stran

Ikone

 


Riko

Globalni inženiring za srečo ljudi

ZA RIKO smo pripravili brošuro in tiskane oglase, ki odslikavajo tehnološko in izvedbeno kakovost njihovih proizvodov, visoko strokovnost in usposobljenost zaposlenih, poteciale podjetja, njegovo odgovornost do okolja, mednarodne izkušnje, s katerimi se upravičeno ponašajo, ter njihovo globalno delovanje.

Brošura in tiskani oglasi sledijo usmeritvam podjetja in odslikava njihovo orkestracijo velikih sistemov za bolj harmonično vsakdanje življenje. RIKO je globalni inženiring za srečo ljudi.

Elementi akcije: brošura, tiskani oglasi

Tiskani oglasi

ARIH STATIK D.O.O., Celovška 32, 1000 Ljubljana / T: +386 1 434 17 00 / agency@arih.si
facebook / Vimeo / LinkedIn